info@t-cozum.com Bayi girişi
XML Image Slideshow

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
 














Genel Müdür Değişikliği

Genel Müdür olarak görev yapan Fatma Şenadam istafa etmiş yerine 28.12.2011 tarihinde İbrahim Kuzucu Genel Müdür olarak atanmıştır.
   Devamı

6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu Resmi Gazetede Yayınlandı

Kanun; Her sermaye şirketinin, bir internet sitesi açmasını, şirketin internet sitesi zaten mevcutsa bu sitenin belli bir bölümünü kanunda belirtilen hususların yayımlanmasına özgülemek zorunda olduğunu belirmektedir.
   Devamı

İnternte Sitesi Olmayana Hapis

17 Şubat 2011 Sabah Gazetesi İnternet sistesinde yayınlana habere göre; "Yeni Türk Ticaret Kanunu'na göre internet sitesi olmayan şirket yöneticilerine hapis cezası geliyor."
   Devamı



Bütün haberleri göster  
 
Web Paketleri

Web paketlerimizi incelemek için tıklayın



T-Çözüm olarak ihtiyaçlarınızı daha kolay belirleyebilmek için çalışmalarımızı çeşitli paketlere ayırdık. Böylece, hangi özelliklere sahip bir site istediğinizi daha kolay belirleyebileceğiz.

Ayrıca; süreç daha hızlı ilerlediği için sitenize daha çabuk kavuşacaksınız.

Süreç nasıl işliyor?

Hemen şimdi web paketlerimizi inceleyin ve iletişim bölümünden size uygun paket bilgisini ve iletişim bilgilerinizi yollayın. Ya da paketlerimizi incelemeden direk iletişim bölümüne geçin.

İletişim bilgilerinizi yolladıktan sonra, satış ekibimiz en kısa sürede sizi arayacak ve sizden randevu talep edecektir. Görüşme esnasında sizin ihtiyacınızı ve istediğinize göre uygun pakete yönlendirecek ve sözleşme imzalanacaktır.

Sitenizle ilgili olarak satış ekibinden alınan bilgiler doğrultusunda hazırlıklarını tamamlayan teknik ekibimiz ön çalışmaları ile birlikte sizinle görüşmeye gelecek ve çalışmaya son şekli verilecektir.

Bundan sonraki aşama internet sitenizde isteyeceğiniz değişiklikler ve eklentiler tamamlandıktan sonra internet sitesine verdiğiniz son onay sonrasında siteniz yayına verilecek.

Satış ekibimizin sizi ilk arayacağı günden itibaren, sitenizin yayına verilme süresi, seçilen paket ve sizin isteklerinize göre değişiklik göstermekte olup ortalama 15 ila 25 gün arasında değişmektedir.

Bu süreç; randevu talebimize cevap vermeniz, sizden istenecek bilgileri tarafımıza ileteceğiniz süre gibi nedenlerden dolayı çeşitlilik arz etmektedir.


1 Yıl bedava

Seçtiğiniz pakete göre ödemenizi yaptıktan sonra 1 yıl boyunca hiçbir ödeme yapmıyorsunuz. 1 Yıl boyunca istediğiniz zaman sitenizde temel yapıyı değiştirmeyecek değişiklik yapılmasını talep edebilirsiniz. Bu istekleriniz 2 iş günü içerisinde tamamlanacaktır. 

1 yılın sonunda ise yapılan anlaşmanın %10 fiyatına hizmet sözleşmenizi yeniliyor ve ayrıca domain - hosting ödemesi yapıyorsunuz. Bu şekilde site güvenliği, internet sitenizde değişiklik, ekleme ve güncelleme vb hizmetleri sürekli alabileceğiniz hizmet ve ürün sahibi oluyorsunuz.  

Üstelik kredi kartı ile taksit seçeneğimizde bulunmaktadır.

Web paketlerimizi incelemek için tıklayın
 


 
Ana sayfa l Firmamız l Hizmetlerimiz l Partnerlerimiz l Referanslarımız l İletişim l Hesap bilgilerimiz

2011 © T-Çözüm l Gizlilik ve güvenlik l Genel kullanım şartları
    
 
E-mail adresinizi ekleyin, kampanyalardan haberdar olun.